تحریریه ماهنامه آشپزباشی- منیژه غفوری
سیبزمینیها را با آب جوش و نمك بپزید و دو نیم كنید. آنگاه روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق گرم كنید. سیب زمینیها را بیفزائید و در روغن تفت دهید تا طلائی رنگ شوند. سپس سیر، فلفل چیلی و زیره را بكوبید و با پاپریكا و سركه مخلوط كنید تا به شكل خمیر درآید.
حالا پوره فراهم كرده و فلفل دلمهای را به سیبزمینی بیفزائید و 2 دقیقه، تفت دهید. اینك خوراك را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و رویش نمك درشت بپاشید.