آشپزباشی - کیان رنجبر
استیکها را با سس سویا، روغن زیتون، رزماری، سیر و فلفل مزهدار کنید.
آنگاه 3 ساعت در یخچال نگهداری کنید حالا استیکها را در تابه چدنی با روغن بسیار کم سرخ کنید.
مواد لازم برای 2 نفر
استیک تی بن 2 عدد
سس سویا 6 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 6 قاشق سوپخوری
رزماری 4 شاخه
سیر ورقهای خرد کرده 2 عدد
فلفل سیاه نیم کوب 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون اضافی 2قاشق سوپخوری
آشپزباشی - کیان رنجبر
استیکها را با سس سویا، روغن زیتون، رزماری، سیر و فلفل مزهدار کنید.
آنگاه 3 ساعت در یخچال نگهداری کنید حالا استیکها را در تابه چدنی با روغن بسیار کم سرخ کنید.