تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش
تخممرغها را در ظرف مناسبی بریزید، فلفل را بیفزائید و خوب هم بزنید. آرد سفید، آرد سیبزمینی و نمك را در ظرف دیگری بریزید و مخلوط كنید و وسط آن حفرهای بسازید. آنگاه آب را در این حفره، بریزید و مخلوط كنید.
یكچهارم از تخممرغ همزده را نیز به آرد بیفزائید و خوب مخلوط كنید تا مایهی صاف و یكدستی حاصل شود. سپس پیازچه را به باقیماندهی تخممرغ افزوده و مخلوط كنید.
اكنون تابهای را به قطر 18 سانتیمتر، چرب كنید و روی اجاق بگذارید. نیمی از مایهی فراهم كردهی پنكیك را در آن بریزید و بگذارید روی پنكیك ببندد.
حالا نیمی از مخلوط تخممرغ و پیازچه را رویش بریزید و صبر كنید تا تخممرغ ببندد. اینك پنكیك را با كمك كفگیر، در تابه رول كنید و چند دقیقهی دیگر روی اجاق نگه دارید تا طلائی رنگ شود.
به همین ترتیب رولهای پنكیك را آماده نمائید و در صورت دلخواه، با سس چیلی میل كنید.