آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
گوشت چرخكرده را همراه با پیاز، آرد نخودچی، نمك، فلفل و زردچوبه مخلوط كنید و به تدریج آب بیفزائید تا مایه مناسبی به دست آید. آنگاه مایه را ورز دهید تا چسبنده شود.
سپس در تابه مناسبی، روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. حال از مایه فراهم كرده، به اندازه گردو بردارید و به شكل دایره، در آورید. وسط آن حفرهای ایجاد نمائید و در روغن سرخ كنید.
در قابلمه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز خردكرده را سرخ كنید، زردچوبه، نمك و آب را بیفزائید و بگذارید سس، بجوشد. اینك نعنا، سركه و شكر را به آن اضافه كنید و به مدت 20 دقیقه بجوشانید.
اكنون نافلهها را درون سس قرار دهید تا با حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه بپزد.