Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:23

جوجه کباب استانبولی

جوجه کباب استانبولی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

روغن زیتون  نیم پیمانه

آب لیموی تازه  3-4  قاشق سوپخوری

پودر نعنا خشک 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه  به میزان لازم

سیر کوبیده  3-4 حبه

سینه و ران مرغ (پوست و استخوان گرفته) 1 کیلو

پیاز خرد کرده  به میزان لازم

فلفل دلمه‌ای خرد کرده  به میزان لازم

گوجه‌فرنگی خرد کرده  به میزان لازم

آشپزباشی - کیان رنجبر

روغن زیتون، آب لیمو، نعنا، نمک، فلفل سیاه و سیر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه مرغ را در این مایه بغلتانید و در ظرف را ببندید. سپس اجازه دهید حدود 2-3 ساعت در یخچال استراحت کند.

حالا هر بار از تکه‌های مرغ، پیاز، فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی در سیخ فرو ببرید و روی آتش یا صفحه گریل آن را کباب کنید.

برچسب ها: غذای مللانواع کبابآشپزباشیجوجه کبابکیان رنجبرکباب استانبولیجوجه کباب استانبولیغذای گوشتیانواع جوجه کباب تعداد بازديد: 997 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است