آشپزباشی- هومن سلیمی
ابتدا گوشت چرخكرده را با قرص عصارهی گوشت، به مدت 5 دقیقه ورز دهید و كنار بگذارید. در تابهی مناسبی پیاز و موسیر خیسخورده ریزخردكرده را با
50 گرم كره تفت دهید تا پیاز كمی نرم شود. سپس گوشت را به پیاز و موسیر بیفزائید و تفت دهید. آنگاه گوجهفرنگی رندهكرده را اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا آب گوجهفرنگی كشیده شود.
حالا سس گوجهفرنگی را با این مواد مخلوط كنید و 5 دقیقه تمامی آنها را با هم حرارت دهید و كنار بگذارید.
در تابهای دیگر 50 گرم كره را آب كنید و رشتهی خشك سوپ را در تابه تفت دهید تا به رنگ قهوهای روشن درآید. حال آب به آن بیفزائید، درِ ظرف را ببندید و صبر كنید تا رشتهها بپزد.
اكنون درِ ظرف را بردارید و منتظر بمانید تا آب ظرف بخار و رشته، مانند تهدیگ برشته شود. اینك رشته را در ظرف مناسبی بكشید و مایهی گوشت را روی آن بدهید.
بعد با برگ ریحان تازه بیارائید و برای پذیرائی آماده كنید.
نكتهی خواندنی
مصرف مواد غذائی مانند ورمیشل همراه با منابع پروتئینی از قبیل گوشت، ماهی و غیره به تكمیل شدن پروتئین و بالارفتن ارزش بیولوژیكی آن و تامین اسیدهای آمینه ضروری كمك میكند.