تحریریه ماهنامه آشپزباشی- منیژه غفوری
در قابلمهی مناسبی، آب سرد بریزید و نمك را به آن بیفزائید و هم بزنید تا حل شود. آنگاه بادمجان را به عرض تقریبی 6 میلیمتر، حلقه حلقه كنید و 20-30دقیقه، در آب و نمك نگه دارید. سپس بادمجان را آبكشی و خشك كنید. حالا فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی نسوز مناسبی را با روغن زیتون چرب كنید.
اكنون نیمی از حلقههای بادمجان را در سینی بچینید و پنیر چدار، گوجهفرنگی خشك و جعفری را رویشان قرار دهید. سپس اندكی نمك و فلفل بزنید و باقیماندهی حلقههای بادمجان را رویش بگذارید. اینك بادام آسیاب كرده و پنیر پارمسان را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
تخممرغ را هم در ظرف دیگری بریزید. آنگاه اردور بادمجان را ابتدا در تخممرغ بزنید و بعد در مخلوط بادام و پنیر پارمسان بغلتانید و در سینی بچینید. حالا بادمجان را 20دقیقه، در فر بپزید. بعد آنها را برگردانید و 20 دقیقهی دیگر بپزید تا دو طرف بادمجانها طلائیرنگ شود. این اردور را گرم میل كنید.