آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و كف قالب لوف به ابعاد 13×23 سانتیمتر را با كاغذ روغنی بپوشانید و دانهی صنوبر را در آن بریزید.
بطوریكه كف قالب از دانهی صنوبر پوشیده شود. آنگاه در تابهی مناسبی روغن بریزید و روی اجاق گرم كنید، قارچ، پیاز و سیر را در آن تفت دهید.
سپس مرغ، فلفل دلمهای، خرده نان، شیر، تخممرغ، برگ ریحان و پنیر را با هم مخلوط كنید و بعد قارچ و پیاز را بیفزائید و كاملاً مخلوط نمائید.
اكنون مواد فراهم كرده را در قالب لوف، روی دانهی صنوبر بریزید و رویش را صاف كنید و بفشارید.
آنگاه آن را با كاغذ آلومینیوم و بپوشانید و به روش بنماری در فر، به مدت یكساعت بپزید.
حالا لوف قارچ و مرغ را به آرامی در دیس مناسبی برگردانید و به اندازهی دلخواه ببرید.
یادآوری 1: این لوف را میتوانید با گوشت چرخكرده نیز تهیه نمائید كه در اینصورت به 800 گرم گوشت چرخكرده نیاز دارید.
یادآوری 2: منظور از روش بنماری این است كه سینی دیواره بلندی را از آب پر كنید و قالب لوف را در آن بگذارید بطوریكه آب تا نیمهی قالب بیاید.
حالا سینی را در فر قرار دهید تا لوف پخته شود.