Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:29

خوراك مرغ با سس ترخون

خوراك مرغ با سس ترخون

shooroshirin5

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

روغن مایع به میزان لازم

 

بال مرغ 8 قطعه

 

كتف مرغ 8 قطعه

 

پیاز خردكرده 1 عدد متوسط

 

سیر له‌كرده 1 حبه

 

برگ بو 1 عدد

 

آب 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس ترخون

 

پنیر خامه‌ای 60 گرم (یك‌چهارم پیمانه)

 

ترخون درشت خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

مایونز 75 گرم (یك‌چهارم پیمانه)

 

آب گرم 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

ابتدا در تابه‌ی مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید و مرغ را در آن سرخ كنید.

آن‌گاه، پیاز، سیر، برگ بو و آب را به آن بیفزائید و به مدت 2 دقیقه بدون درپوش بجوشانید.

اكنون پس از كم كردن شعله صبر كنید تا آب خوراك بخار شود و مرغ بپزد.

اینك، مرغ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید و با سس ترخون میل نمائید.

روش تهیه‌ی سس ترخون

پنیر خامه‌ای را با مفتول دستی بزنید تا یكدست شود. سپس، باقی مواد را به آن بیفزائید و هم بزنید.

 

برچسب ها: انواع خوراکآموزش خوراکانواع سسآموزش سسخوراك مرغسس ترخونآشپزباشیآموزش آشپزباشی تعداد بازديد: 1464 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است