Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:14

کرپ ژامبون و اسفناج

کرپ ژامبون و اسفناج

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

قارچ اسلایس کرده ۱۵۰ گرم

روغن به میزان لازم

نمک و فلفل به میزان لازم

آبلیمو  2 قاشق سوپخوری

اسفناج خرد کرده ۱۵۰ گرم

ژامبون گوشت ۴ ورق

تخم مرغ  ۴ عدد

شیر ۳ قاشق سوپخوری

پنیر موزارلا رنده کرده ۱۰۰ - ۱۵۰ گرم

فلفل دلمه خرد کرده 3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - آرزو مقدم

قارچ را همراه با روغن، نمک، فلفل و آبلیمو در تابة مناسبی ریخته، روی حرارت بگذارید و آن را تفت دهید.

آن‌گاه در تابه‌ای دیگر، اسفناج را به همراه دو قاشق سوپخوری روغن و کمی نمک تفت دهید.

حالا ژامبون را به اسفناج اضافه کنید و قارچ را نیز به آن بیفزائید و کنار بگذارید تا کمی از حرارت بیفتد.

سپس در ظرف گودی تخم مرغ‌ها را شکسته و با کمی نمک و سه قاشق سوپخوری شیر با هم ترکیب کنید.

 کف تابه نچسب به قطر 25 سانتیمتر را با روغن چرب کرده و روی حرارت بگذارید. اینک مایه تخم‌مرغ را اضافه کنید و به مدت دو دقیقه با در باز روی حرارت قرار دهید،

بعد در تابه را گذاشته و سه دقیقه بعد تابه را از روی حرارت بردارید‌ و دقیقا در مرکز تخم‌‌مرغ مواد میانی را قرار دهید.

حالا پنیر و فلفل دلمه‌ای را اضافه کرده و دو طرف کرپ را روی هم بگذارید و مجدداً به مدت یک دقیقه با درب بسته روی حرارت قرار دهید تا کاملا پخته شده و پنیر ذوب شود.

سپس کرپ را در ظرف مناسبی قرار دهید

برچسب ها: غذای خوشمزهغذای مللانواع کرپآشپزباشیغذای آسانانواع غذا با اسفناجآرزو مقدمکرپ ژامبون و اسفناجکرپ خوشمزهطرز تهیه کرپکرپ ژامبون تعداد بازديد: 2329 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است