آشپزباشی – ایران کوهستانی
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید. سیبزمینیها را با چنگال سوراخ سوراخ كنید و مدت 40 دقیقه، در فر بپزید. حالا آنها را از طول نصف كنید و به كمك قاشق داخلش را خالی كنید.
اكنون در تابه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق گرم كنید. سپس پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود و بعد زنجفیل، زیره، گشنیز و زردچوبه را به آن بیفزائید و 2 دقیقه تفت دهید.
اینك گوشته سیبزمینی پخته را نیز به این مخلوط اضافه كنید و نمك و فلفل را بیفزائید و تفت دهید. حال درون سیبزمینیهای پوستگرفته را با مخلوط فراهمكرده پر كنید و روی آنها را با ماست و گشنیز بیارائید.