آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
فر را با دمای 220 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذروغنی بپوشانید.
آنگاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به اندازهی 25×35 سانتیمتر و به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و سس گوجهفرنگی بمالید.
دقت كنید كه حدود یك سانتیمتر از لبههای خمیر به سس آغشته نشود!
سپس پنیر را بپاشید و لبههای خمیر را با تخممرغ مرطوب كنید. اكنون خمیر را از طرف طول رول كنید و رویش تخممرغ بمالید.
حالا به كمك چاقوی تیزی خمیر را به عرض تقریبی یك سانتیمتر، ببرید و با فاصله در سینی بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر بپزید.
یادآوری: خمیر هزار ورق (هزارلا) به صورت آماده در فروشگاههای لوازم قنادی قابل دسترسی است.