آشپزباشی- سرور چاووشی
بادمجان را به 8 برش نازك ببرید و رویشان روغن زیتون بمالید و در فر بگذارید تا برشته شود.
آنگاه نعنا و پنیر خامهای را با هم مخلوط كنید و قدری نمك و فلفل بزنید.
سپس روی هر برش بادمجان یك قاشق سوپخوری از مخلوط پنیر و نعنا بمالید و رول كنید.
حالا رولهای بادمجان را در ظرف مناسبی بچینید و تخممرغها، گوجهفرنگی، خیار و زیتون را اطراف آن قرار دهید.
روی تخممرغها ادویه بپاشید، پنیر فتا را روی خیار و گوجهفرنگی بگذارید. عسل و روغن زیتون روی سبزیها بریزید و میل كنید.
یادآوری: برای تهیهی زعتر: سماق، پودر آویشن، اُرگانو و كنجد را با هم مخلوط كنید.