Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:20

صبحانه عربی

صبحانه عربی

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

بادمجان (بهتر است دلمه‌ای باشد) 1 عدد درشت

 

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

برگ نعنای خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

پنیر خامه‌ای 200 گرم

 

تخم‌مرغ پخته و دو نیم كرده 4 عدد

 

گوجه فرنگی مینیاتوری دو نیم كرده 6 عدد

 

خیار قلمی (دو نیم شده از طول) 2 عدد

 

زیتون سیاه و سبز 80 گرم (یك‌دوم پیمانه)

 

سماق یا زعتر 1 قاشق سوپخوری

 

پنیر فتا مكعبی خرد كرده 100 گرم

 

عسل 2 قاشق سوپخوری

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- سرور چاووشی

 

بادمجان را به 8 برش نازك ببرید و رویشان روغن زیتون بمالید و در فر بگذارید تا برشته شود.

آن‌گاه نعنا و پنیر خامه‌ای را با هم مخلوط كنید و قدری نمك و فلفل بزنید.

سپس روی هر برش بادمجان یك قاشق سوپخوری از مخلوط پنیر و نعنا بمالید و رول كنید.

حالا رول‌های بادمجان را در ظرف مناسبی بچینید و تخم‌مرغ‌ها، گوجه‌فرنگی، خیار و زیتون را اطراف آن قرار دهید.

روی تخم‌مرغ‌ها ادویه بپاشید، پنیر فتا را روی خیار و گوجه‌فرنگی بگذارید. عسل و روغن زیتون روی سبزی‌ها بریزید و میل كنید.

یادآوری: برای تهیه‌ی زعتر: سماق، پودر آویشن، اُرگانو و كنجد را با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: آشپزی مللانواع صبحانهآشپزباشیصبحانه عربیآموزش صبحانهآشپزی عربیغذای عربی تعداد بازديد: 2923 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این صبحانه چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است