آشپزباشی- سرور چاووشی
تخممرغها، شیر، یكچهارم پیمانه از پنیر، نمك و فلفل را در كاسهای بریزید و خوب مخلوط كنید.
آنگاه فلفل دلمهای، گوجهفرنگی، پیازچه و جعفری را با باقیماندهی پنیر در ظرف دیگری بریزید و مخلوط كنید.
سپس نیمی از روغن زیتون و نیمی از كره را در تابهی نچسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید و نیمی از مایهی تخممرغی را در آن بریزید و به مدت 2 تا 3 دقیقه، بپزید.
حالا نیمی از مخلوط فلفل دلمهای و سبزی را روی املت بریزید و همینكه املت طلائی رنگ شد، آن را رول كنید و در ظرف مناسبی بگذارید.
به همین ترتیب از باقیماندهی مواد نیز املت دیگری فراهم كنید.