آشپزباشی- سرور چاووشی
پوست سیبها را بگیرید و دور بریزید و سیبها را رنده كنید.
آنگاه سیب را در صافی بریزید و نیمی از آب آن را نگه دارید.
سپس دارچین، شكر، نمك، زعفران و تخممرغها را به سیب بیفزائید و خوب هم بزنید.
حالا قدری روغن در تابه بریزید و روی اجاق گرم كنید.
مایهی كوكو را در آن بریزید و صبر كنید تا یك طرف كوكو بپزد و برشته شود.
اكنون آن را برگردانید تا طرف دیگرش نیز برشته شود.
اینك كوكوی سیب را برای پذیرائی در دیس زیبائی بگذارید و رویش عسل بریزید و میل كنید.