Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:25

موساكای سیب‌زمینی و بوقلمون

موساكای سیب‌زمینی و بوقلمون

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

گوشت چرخكرده بوقلمون  500 گرم

پیاز خرد كرده  1 عدد متوسط

سیر له كرده  1 حبه

فلفل دلمه‌ای خرد كرده  1 عدد متوسط

قارچ خرد كرده 350 گرم

آب  180 میلی لیتر (سه چهارم پیمانه)

پوره گوجه فرنگی 180 گرم

جعفری خرد كرده  3 قاشق سوپخوری

نمك  1 قاشق چایخوری

ترخون خشك 1 قاشق چایخوری (در صورت دلخواه)

دارچین  یك چهارم قاشق چایخوری

فلفل یك چهارم قاشق چایخوری

سیب زمینی حلقه‌ای خرد كرده5 عدد متوسط

مواد لازم برای تهیه سس بشامل

كره 60 گرم (حدود یك‌چهارم پیمانه)

آرد  30-40 گرم (یك چهارم پیمانه)

شیر  500 میلی لیتر (2 پیمانه)

تخم مرغ همزده  4 عدد

نمك  یك دوم قاشق چایخوری

پنیر پارمسان رنده كرده  60 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

گوشت و پیاز را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط تفت دهید. آن گاه سیر، فلفل دلمه‌ای و قارچ را بیفزائید و 3 دقیقه دیگر تفت دهید. سپس آب، پوره گوجه فرنگی، جعفری، نمك، ترخون، دارچین و فلفل  را بیفزائید و بگذارید گوشت بپزد و آبش كشیده شود.

حالا نیمی از حلقه‌های سیب‌زمینی را در ظرف نسوز چربكرده‌، به  گنجایش تقریبی 3 لیتر (12 پیمانه) بچینید، نیمی از سس فراهم كرده بشامل را رویش بریزید و مخلوط گوشت را به آن بیفزائید. اكنون باقیمانده سیب زمینی‌ها را روی مواد گوشتی بچینید و باقیمانده سس بشامل را رویش بریزید. اینك موساكا را به مدت تقریبی یك ساعت، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

روش تهیه سس بشامل: كره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت آب كنید. آرد را بیفزائید و تفت دهید. آن‌گاه شیر را كم كم افزوده  و سس را پیوسته هم بزنید. حالا اندكی از سس را به تخم مرغ ها بیفزائید و مخلوط كنید و آن را درون باقیمانده سس بریزید. سپس نمك و پنیر را به سس بیفزائید و از روی حرارت بردارید. 

 

برچسب ها: موساكای سیب‌زمینی و بوقلمونآشپزي با موساكايمواد لازم موساكايآشپزي سيب زمينيروش تهيه موساكاي تعداد بازديد: 1547 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است