Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:21

كباب كوبیده هندی

كباب كوبیده هندی

shooroshirin3

0 0

متوسط

3 نفر

مواد مورد نیاز

سینه مرغ چرخكرده 500 گرم

 

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

 

نمك، فلفل به میزان لازم

 

ادویه گرام ماسالا 1 قاشق چایخوری

 

پودر زیره 1 قاشق چایخوری

 

زنجفیل رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

گشنیز خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

فلفل سبز تند خردكرده 1قاشق سوپخوری

 

آبلیموی تازه 2 قاشق سوپخوری

 

سیر له كرده 2 حبه

 

پنیر موزارلا 50 گرم

 

پیاز رنده‌كرده و آب گرفته 1 عدد

 

كره  30 گرم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

در كاسه مناسبی گوشت، زرده تخم‌مرغ، نمك، فلفل، ادویه گرام ماسالا، زیره، زنجفیل، گشنیز، فلفل سبز، آبلیمو، سیر، پنیر و پیاز را بریزید و خوب ورز دهید تا چسبندگی پیدا كند. آن‌گاه رویش را بپوشانید و به مدت 30دقیقه در یخچال نگه‌دارید. سپس گوشت را به سیخ چوبی خیسانده در آب بكشید و درون تابه‌ای كه كمی چرب كرده‌اید تفت دهید.

یادآوری: هنگام كباب كردن گوشت، كره را آب كنید و روی آن بمالید.

 

برچسب ها: کبابكباب كوبیده هندیکوبیده هندیکباب هندیروش تهیه کباب هندیآموزش کباب هندیمواد لازم کباب هندی تعداد بازديد: 1943 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است