Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:15

اسپاگتی با سس سفید ایتالیائی (كاربونارا)

اسپاگتی با سس سفید ایتالیائی  (كاربونارا)

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

ژامبون گوشت خلالی خردكرده  185 گرم

 

تخم مرغ  4 عدد

 

خامه ساده  90 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

پنیر پارمسان رنده‌كرده  90 گرم

 

اسپاگتی  500 گرم

 

فلفل سیاه سائیده  به میزان لازم

آشپزباشی

 

در تابه نچسب، ژامبون‌ها را به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید. اكنون، تخم مرغ‌ها، خامه و پنیر پارمسان را، در كاسه مناسبی بریزید و به آرامی هم بزنید تا مواد با یكدیگر مخلوط شوند و سس یكدستی به دست آید. سپس با توجه به دستور پخت نوشته‌شده بر روی بسته پاستا، آن را در ظرف جاداری محتوی آب جوش بریزید و بپزید.

آن‌گاه آب اضافی‌اش را خالی كنید و سس آماده و ژامبون را بیفزائید. حالا همه مواد را خوب هم بزنید تا گرمای اسپاگتی باعث پخته شدن سس شود. اینك برای طعم بهتر اسپاگتی، مقداری فلفل سیاه روی آن بپاشید و بلافاصله سر سفره ببرید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیاسپاگتیآموزش اسپاگتیاسپاگتی با سسآشپزباشیمواد لازم اسپاگتیآشپزی با سس سفید تعداد بازديد: 1713 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است