آشپزباشی
در تابه نچسب، ژامبونها را به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید. اكنون، تخم مرغها، خامه و پنیر پارمسان را، در كاسه مناسبی بریزید و به آرامی هم بزنید تا مواد با یكدیگر مخلوط شوند و سس یكدستی به دست آید. سپس با توجه به دستور پخت نوشتهشده بر روی بسته پاستا، آن را در ظرف جاداری محتوی آب جوش بریزید و بپزید.
آنگاه آب اضافیاش را خالی كنید و سس آماده و ژامبون را بیفزائید. حالا همه مواد را خوب هم بزنید تا گرمای اسپاگتی باعث پخته شدن سس شود. اینك برای طعم بهتر اسپاگتی، مقداری فلفل سیاه روی آن بپاشید و بلافاصله سر سفره ببرید.