Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:32

اردور تخم‌مرغ با سس فلفل دلمه‌ای

اردور تخم‌مرغ با سس فلفل دلمه‌ای

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره یا روغن كنجد  2 قاشق سوپخوری

 

پیاز رنده كرده  2 عدد

 

سیر له كرده  2 حبه

 

فلفل دلمه‌ای قرمز خردكرده  1 عدد

 

گوجه‌فرنگی رنده كرده  3 عدد

 

آب مرغ  150 میلی‌لیتر (دو سوم پیمانه)

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

 

تخم‌مرغ آبپز  3 عدد

 

برگ جعفری برای تزئین كمی

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

كره را در تابه مناسبی گرم كنید. پیاز، سیر و فلفل دلمه‌ای را در آن تفت دهید تا نرم شود. سپس گوجه‌فرنگی، آب مرغ، نمك و فلفل را بیفزائید و بگذارید سس، با حرارت ملایم بپزد. حالا سس را درون ظرف مناسبی بریزید و تخم‌مرغ‌ها را روی آن بچینید و با فلفل و جعفری تزئین كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیفاطمه درویشاردور تخم‌مرغ با سساردور تخم مرغ و فلفلاردور تخم مرغفلفل دلمه ایتخم مرغ تعداد بازديد: 1289 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است