Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:02

اسپاگتی با سس آلفردو

اسپاگتی با سس آلفردو

shooroshirin1

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

روغن مایع 3 قاشق سوپخوری

 

فیله مرغ خلالی خرد كرده 150 گرم

 

پیاز خرد كرده 1 عدد

 

سیر له كرده 4 حبه

 

فلفل دلمه‌ای خرد كرده 1 عدد

 

فلفل سیاه و آویشن به میزان لازم

 

قارچ ورقه‌ای خرد كرده 100 گرم

 

آبلیمو 1 قاشق چایخوری

 

جعفری خرد كرده یك‌دوم پیمانه

 

خامه  50 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

پنیر پارمسان رنده كرده 100 گرم

 

كره 50 گرم

 

اسپاگتی1 بسته 500 گرمی

آشپزباشی – ایران کوهستانی

 

در تابه مناسبی، روغن بریزید و فیله‌های مرغ، پیاز و سیر را به آن بیفزائید و روی اجاق تفت دهید. سپس فلفل دلمه‌ای، فلفل سیاه، آویشن، قارچ و آبلیمو را بیفزائید و تفت دهید.

حالا جعفری، خامه و پنیر را اضافه كنید و قدری هم بزنید. اینك اسپاگتی را در آب‌جوش دارای نمك و روغن بپزید و بعد در آبكش بریزید. كره را روی اجاق آب كنید و اسپاگتی را 2 دقیقه در آن تفت دهید.

اكنون اسپاگتی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و مواد فراهم كرده را رویش بریزید.

برچسب ها: انواع اسپاگتیاسپاگتیآموزش اسپاگتیطرز تهیه اسپاگتیاسپاگتی با سسمواد اولیه اسپاگتی تعداد بازديد: 2434 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است