آشپزباشی – ایران کوهستانی
در تابه مناسبی، روغن بریزید و فیلههای مرغ، پیاز و سیر را به آن بیفزائید و روی اجاق تفت دهید. سپس فلفل دلمهای، فلفل سیاه، آویشن، قارچ و آبلیمو را بیفزائید و تفت دهید.
حالا جعفری، خامه و پنیر را اضافه كنید و قدری هم بزنید. اینك اسپاگتی را در آبجوش دارای نمك و روغن بپزید و بعد در آبكش بریزید. كره را روی اجاق آب كنید و اسپاگتی را 2 دقیقه در آن تفت دهید.
اكنون اسپاگتی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و مواد فراهم كرده را رویش بریزید.