آشپزباشی - احسان شادان
پیاز را در اندکی روغن تفت دهید تا سبک شود آنگاه سیر را اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید.
اینک گوشت را بیفزائید و صبر کنید تا تغییر رنگ دهد.
سپس گوجه، برنج، نعنا، جعفری، ادویهها، نمک، فلفل و آبلیمو را اضافه کنید.
اکنون داخل کدوها را خالی کرده و از مواد فراهم کرده داخل آنها را پر کنید. حالا کدوها را داخل سس بگذارید تا بجوش آید.
بعد شعله را کم کرده تا خوب بپزد و جا بیفتد.
روش تهیه سس :
پیاز را با اندکی روغن تفت دهید تا طلایی شود. آنگاه رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
بعد نمک، زیره، آب و آبلیمو را بیفزائید. اینک سس آماده استفاده است.