آشپزباشی- مرضیه مرشدی
ابتدا فیلههای ماهی را باریك برش بزنید و روی كاغذ فویل قرار دهید و روی آنها نمك، فلفل، شوید و آبلیمو بریزید. سپس فویل را بپیچید و آن را به مدت 5 دقیقه داخل ظرف آب جوش قرار دهید.
بعد بسته فیله را از ظرف آب درآورید و پس از باز كردن آن، هر فیله را لای یك ورق ژامبون بپیچید. حالا این پیچهها را در ظرف نسوز چربكرده بگذارید و روی آنها ابتدا پنیر بریزید و بعد مقداری جعفری بپاشید.
اكنون پیچهها را به مدت 10 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد در طبقه وسط فر(تاون) قرار دهید تا پنیر، ذوب و طلائی رنگ شود.