Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:30

خوراك فِلامينكو

خوراك فِلامينكو

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

سیب‌زمینی 2 عدد

 

كره 60 گرم

 

سوسیس حلقه‌ای خرد كرده 2 عدد

 

نخودفرنگی پخته 2 قاشق سوپخوری

 

فلفل دلمه‌ای قرمز خلالی خردكرده 2 عدد

 

گوجه‌فرنگی پوست گرفته و خردكرده 8 عدد

 

جعفری 2 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ 4 عدد

 

خامه‌ی كم‌چرب 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

سیب‌زمینی‌ها را بپزید، پوست‌شان را بگیرید و خرد كنید. آن‌گاه كره را در تابه بریزید و روی اجاق آب كنید.

سپس سیب‌زمینی و سوسیس را در كره تفت دهید تا طلائی رنگ شوند.

حالا نخودفرنگی و فلفل را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید. اینك گوجه‌فرنگی و جعفری را نیز اضافه كنید و این مخلوط را در ظرف نسوزی بریزید.

اكنون تخم‌مرغ‌ها را روی آن بشكنید، رویش خامه بریزید و به مدت تقریبی 6دقیقه یا تا زمانیكه تخم‌مرغ‌ها ببندد و سفت شود، در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

 

برچسب ها: آشپزی مللآموزش آشپزیانواع خوراکغذای مللآموزش خوراکآشپزباشیخوراك فلامينكو تعداد بازديد: 1409 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است