آشپزباشی- ایران کوهستانی
سیبزمینیها را بپزید، پوستشان را بگیرید و خرد كنید. آنگاه كره را در تابه بریزید و روی اجاق آب كنید.
سپس سیبزمینی و سوسیس را در كره تفت دهید تا طلائی رنگ شوند.
حالا نخودفرنگی و فلفل را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید. اینك گوجهفرنگی و جعفری را نیز اضافه كنید و این مخلوط را در ظرف نسوزی بریزید.
اكنون تخممرغها را روی آن بشكنید، رویش خامه بریزید و به مدت تقریبی 6دقیقه یا تا زمانیكه تخممرغها ببندد و سفت شود، در فر گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد بپزید.