آشپزباشی
سیب زمینیها را پوست بگیرید و در صورت درشت بودن، از وسط نصف كنید. آنها را در قابلمهای پر از آب سرد قرار دهید و روی اجاق بگذارید تا سیب زمینیها بپزند و نرم شوند. آنگاه آب سیب زمینی را دور بریزید و آن را پوره كنید. سپس پوره را داخل كاسهای بریزید، پنیر و نمك را بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا تخم مرغ و گشنیز را نیز به آن اضافه نمائید و همه مواد را مخلوط كنید تا چسبندگی لازم را پیدا كند. اكنون به دستهای خود آرد بزنید و خمیر را به ده قسمت مساوی تقسیم كنید. اینك هر تكه را به شكل توپ درآورید. حالا روی آنها را با فشار دست كمی پهن كنید.
روغن را در تابه بزرگی بریزید و روی اجاق داغ كنید. سپس كیكهای سیب زمینی را در آن سرخ نمائید. هرازگاهی كیكها را زیر و رو كنید تا هر دو طرفشان سرخ شود. بعد رویشان نمك بپاشید و در ظرف مناسبی بچینید، و با باقیمانده گشنیز تزئین كنید و همراه با سُس گوجهفرنگی میل نمائید.