Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:19

سوپ ماهی تن

سوپ ماهی تن

shooroshirin5

0 0

آسان

3 نفر

مواد مورد نیاز

پیاز خردكرده 1 عدد

 

روغن  2 قاشق سوپخوری

 

نمك، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

كرفس خردكرده 1 ساقه

 

سیب‌زمینی خردكرده  1 عدد

 

قرص گوشت 1 عدد

 

آب 1 لیتر

 

گوجه‌فرنگی خردكرده  2 عدد

 

كنسرو ماهی تن 1 قوطی

 

لیموترش 2 عدد درشت

 

جعفری خردكرده 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

پیاز را در مقداری روغن تفت دهید.

آنگاه فلفل، زردچوبه و رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و كمی تفت دهید.

سپس كرفس و سیب‌زمینی را اضافه نمائید.

حالا قرص گوشت را در آب حل كنید و به سوپ بیفزائید. حرارت را ملایم كنید تا سبزیجات بپزند.

بعد گوجه‌فرنگی و ماهی تن را به سوپ بیفزائید و هم بزنید همین كه سوپ پخت و جا افتاد، آب لیموترش و جعفری را اضافه كنید و آن را برای پذیرائی در كاسه‌ی مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش سوپانواع سوپآش و سوپپیش غذاسوپ ماهی تنکنسرو ماهی تن تعداد بازديد: 2141 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است