آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
پنیر لیقوان، پنیر لبنه و زیره را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه هر بار یک ورق از خمیر نیمهآماده یوفکا را روی میز قرار دهید و رویش کره بمالید.
سپس قدری پنیر در قسمت قاعده مثلث بگذارید و خمیر را به طرف راس آن رول کنید.
حالا رولهای پنیری را در سینی فر در کنار هم قرار دهید و باقیمانده کره را رویشان بمالید.
اینک آن را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 15-20 دقیقه بپزید تا طلایی شود.
یادآوری
میتوانید آن را با سس کچاپ سرو نمائید.