آشپزباشی- مرضیه فولادی
ابتدا قطعات فیله یا سینه را با چاقوی تیز و مناسب، به صورت ورقه در بیاورید.
بعد هر قطعه را لای كیسهی نایلونی قرار دهید و با استیككوب بكوبید تا نازك شود.
حالا نمك، سركهی بالزامیك و پوست لیموی رندهكرده را مخلوط سازید و بوقلمون را با آن مزهدار كنید.
آنگاه به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس قطعههای بوقلمون را در مخلوط آرد و نمك بغلتانید و در سینی بچینید.
حالا تخممرغها، شیر و زعفران را با هم مخلوط كنید.
اینك قطعههای شنیسل را، ابتدا در این مایه و بعد در مخلوط كورن فلكس و پنیر بغلتانید و در روغن داغ، سرخ نمائید.