Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:01

پای سیب زمینی و جوجه

پای سیب زمینی و جوجه

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

سیب‌زمینی پخته 3 عدد

 

شیر 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

روغن برای سرخ كردن 5 قاشق سوپخوری

 

پیاز خلالی خردكرده 1 عدد

 

سیر له‌كرده 1 حبه

 

هویج خردكرده 1 عدد

 

مرغ چرخكرده 250 گرم

 

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

كنسرو گوجه‌فرنگی یك قوطی 400 گرمی

 

گل كلم خردكرده 1 پیمانه

 

جعفری خردكرده 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

سیب‌زمینی‌ها را پوره كنید و با شیر مخلوط سازید. آن‌گاه روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید.

سپس پیاز، سیر و هویج را در آن تفت دهید تا پیاز نرم شود.

حالا مرغ را بیفزائید و تفت دهید تا قدری برشته شود و بعد رب گوجه‌فرنگی و كنسرو گوجه‌فرنگی را بیفزائید و بگذارید كاملاً غلیظ شود.

اكنون گل كلم و جعفری را نیز بیفزائید و مخلوط كنید و 8 دقیقه آن را بپزید. اینك مواد فراهم كرده را در

4 كاسه‌ی چربكرده بریزید، رویش را با پوره‌ی سیب‌زمینی بپوشانید و در فر گرم‌كرده با دمای180 درجه‌ی سانتیگراد به مدت 30 دقیقه، قرار دهید تا رویش برشته شود.

یادآوری: به جای گل كلم می‌توانید از براكلی یا سبزی دیگری كه در فصل مورد نظر موجود است نیز استفاده كنید.

 

برچسب ها: آشپزی مللپای سیب زمینیآموزش آشپزیآموزش پایغذای مللانواع پایآشپزباشی تعداد بازديد: 1347 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است