آشپزباشی- ایران کوهستانی
سیبزمینیها را پوره كنید و با شیر مخلوط سازید. آنگاه روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید.
سپس پیاز، سیر و هویج را در آن تفت دهید تا پیاز نرم شود.
حالا مرغ را بیفزائید و تفت دهید تا قدری برشته شود و بعد رب گوجهفرنگی و كنسرو گوجهفرنگی را بیفزائید و بگذارید كاملاً غلیظ شود.
اكنون گل كلم و جعفری را نیز بیفزائید و مخلوط كنید و 8 دقیقه آن را بپزید. اینك مواد فراهم كرده را در
4 كاسهی چربكرده بریزید، رویش را با پورهی سیبزمینی بپوشانید و در فر گرمكرده با دمای180 درجهی سانتیگراد به مدت 30 دقیقه، قرار دهید تا رویش برشته شود.
یادآوری: به جای گل كلم میتوانید از براكلی یا سبزی دیگری كه در فصل مورد نظر موجود است نیز استفاده كنید.