آشپزباشی- ژينوس نوروزی
نخود را از شب قبل بخیسانید. آنگاه آن را در آبكش بریزید، سپس نخود و پیاز را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید تا له شوند. حالا جعفری، گشنیز، نمك، فلفل، سیر، زیره و فلفل قرمز را بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن كنید تا مایه یكدستی حاصل شود.
سپس بیكینگپودر و 4قاشقسوپخوری آرد به آن بیفرائید و چنانچه مایه شل بود، آرد بیشتری اضافه كنید. اكنون هر بار به اندازه دو قاشق سوپخوری از مایه بردارید و در دست گرد كنید یا با قالب مخصوص فلافل قالب بزنید.
اینك فلافلها را درون ظرفی بچینید و به مدت 2 ساعت در یخچال نگه دارید. سپس آنها را در روغن فراوان سرخ كنید. فلافلها را روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیاش گرفته شود.
آنگاه نان پیتا را از وسط باز كنید. فلافلها را درون آن قرار دهید. و همراه با گوجهفرنگی، پیاز و فلفل دلمهای میل كنید. همچنین میتوانید با مخلوط كردن ارده، آبلیمو، روغن زیتون و آب، سس تهیه كنید و روی فلافل بریزید.