آشپزباشی- انسیه حافظی
در قابلمه مناسبی، كره و روغن بریزید و روی اجاق، بگذارید.
آنگاه سیبزمینی، ژامبون و سیر را در آن، تفت دهید. سپس برنج آب كشیده، فیله گوجهفرنگی، خامه، نمك و آویشن را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا قابلمه را روی حرارت متوسط، بگذارید و به مدت 30 دقیقه برنج را دم كنید. اینك برنج را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.
یادآوری: میتوانید از 200 گرم مارچوبه كنسروی نیز در این غذا استفاده نمائید.
نكات خواندنی
بررسیها نشان دادهاند كه زنجفیل میتواند باعث جلوگیری از تهوع ناشی از عمل جراحی و شیمیدرمانی شود.
زنجفیل را میتوانید به آب گرم اضافه كنید و در مواقع سرمازدگی پاها را در آن قرار دهید.
در مواقع دنداندرد میتوانید آن را بجوید و هنگام گلودرد از غرغره آن استفاده كنید. همچنین برای درمان سرماخوردگی آن را به آب گرم، لیمو و عسل اضافه كنید و میل نمائید.
البته توجه داشته باشید كه زنجفیل تازه را برای سرماخوردگی و آنفولانزا بكار ببرید و زنجفیل خشك را برای درمان سرگیجه و تهوع مصرف كنید.