Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:31

برنج مخلوط با ژامبون و سیب‌زمینی

برنج مخلوط با ژامبون و سیب‌زمینی

shooroshirin7

0 1

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

كره 25 گرم

 

روغن زیتون  2 قاشق سوپخوری

 

سیب‌زمینی مكعبی خردكرده 1 عدد

 

ژامبون خردكرده  2 ورق

 

سیر له‌كرده  1 حبه

 

برنج  1 پیمانه

 

فیله گوجه‌فرنگی خردكرده  1 پیمانه

 

خامه  یك‌دوم پیمانه

 

نمك  به میزان لازم

 

آویشن  1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- انسیه حافظی

                             

در قابلمه مناسبی، كره و روغن بریزید و روی اجاق، بگذارید.

 آن‌گاه سیب‌زمینی، ژامبون و سیر را در آن، تفت دهید. سپس برنج آب كشیده، فیله گوجه‌فرنگی، خامه، نمك و آویشن را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا قابلمه را روی حرارت متوسط، بگذارید و به مدت 30 دقیقه برنج را دم كنید. اینك برنج را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.

یادآوری: می‌توانید از 200 گرم مارچوبه كنسروی نیز در این غذا استفاده نمائید.

 

نكات خواندنی

 

بررسی‌ها نشان داده‌اند كه زنجفیل می‌‌تواند باعث جلوگیری از تهوع ناشی از عمل جراحی و شیمی‌درمانی شود.

 زنجفیل را می‌توانید به آب گرم اضافه كنید و در مواقع سرمازدگی پاها را در آن قرار دهید.

در مواقع دندان‌درد می‌توانید آن را بجوید و هنگام گلودرد از غرغره آن استفاده كنید. همچنین برای درمان سرماخوردگی آن را به آب گرم، لیمو و عسل اضافه كنید و میل نمائید.

 البته توجه داشته باشید كه زنجفیل تازه را برای سرماخوردگی و آنفولانزا بكار ببرید و زنجفیل خشك را برای درمان سرگیجه و تهوع مصرف كنید.

 

برچسب ها: آشپزي مللبرنج مخلوطانواع غذاآشپزيآموزش آشپزيبرنج مخلوط با ژامبون و سیب‌زمینیژامبونآموزش انواع برنج مخلوط تعداد بازديد: 1594 تعداد نظرات: 0

نظرتون در مورد اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است