آشپزباشی
در قابلمه مناسبی، آب بریزد و اندكی نمك به آن اضافه كنید و بگذارید جوش بیاید. پاستا را در آن بریزید و بگذارید 8 تا 10 دقیقه بپزد. سپس پاستا را آبكش كنید. روغن زیتون و كره را در ظرفی باهم مخلوط كنید و قدری حرارت دهید تا كره ذوب شود.
حالا سیر را به مدت 30 ثانیه در آن تفت دهید. فلفلها را نیز بیفزائید و مرتب هم بزنید و 3 تا 4 دقیقه بپزید. اكنون گوجهفرنگی، اورگانو و زیتون را اضافه كنید و به مدت 3 تا 4 دقیقه حرارت دهید.
سپس نمك و فلفل را بیفزائید. اینك پاستا را در ظرفی بكشید، سس را به آن اضافه كنید و با سبزیهای معطر تزئین نمائید.