Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:27

پاستا با زیتون سیاه، فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی

پاستا با زیتون سیاه، فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

نمك  به میزان لازم

 

پاستای شكل‌دار  225 گرم

 

روغن زیتون  2 قاشق سوپخوری

 

كره  2 قاشق سوپخوری

 

سیر كوبیده  2 حبه

 

فلفل دلمه‌ای سبز، بدون دانه و باریك خرد كرده  1 عدد

 

فلفل دلمه‌ای زرد، بدون دانه و باریك خردكرده  1 عدد

 

گوجه‌فرنگی كوچك، نصف كرده  16 عدد

 

اورگانو  1 قاشق چایخوری

 

زیتون بدون هسته و چهارقسمت كرده  2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

 

سبزی‌های  معطر تازه برای تزئین

آشپزباشی

 

در قابلمه مناسبی، آب بریزد و اندكی نمك به آن اضافه كنید و بگذارید جوش بیاید. پاستا را در آن بریزید و بگذارید 8 تا 10 دقیقه بپزد. سپس پاستا را آبكش كنید. روغن زیتون و كره را در ظرفی باهم مخلوط كنید و ‌قدری حرارت دهید تا كره ذوب شود.

حالا سیر را به مدت 30 ثانیه در آن تفت دهید. فلفل‌ها را نیز بیفزائید و مرتب هم بزنید و 3 تا 4 دقیقه بپزید. اكنون گوجه‌فرنگی، اورگانو و زیتون را اضافه كنید و به مدت 3 تا 4 دقیقه حرارت دهید.

سپس نمك و فلفل را بیفزائید. اینك پاستا را در ظرفی بكشید، سس را به آن اضافه كنید و با سبزی‌های معطر تزئین نمائید.

 

برچسب ها: پاستاآموزش آشپزیمواد لازم پاستاآشپزباشیپاستا با زیتونروش تهیه پاستا با زیتونزیتون تعداد بازديد: 1232 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است