آشپزباشی
ابتدا، برنج را مطابق دستورالعملهای گذشته آبكش كنید.50 گرم ازكره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. آنگاه گوشت را بیفزائید و تفت دهید. سپس رب گوجهفرنگی و پیازداغ را اضافه كنید و هم بزنید. حالا نیم لیتر آب به آن بیفزائید و صبر كنید تا گوشت بپزد و آبش كشیده شود.
اكنون در تابه دیگری، 25 گرم از كره را بریزید و روی اجاق آب كنید و قارچ را در آن تفت دهید. حالا فلفل دلمهایها را بیفزائید و تفت دهید. بعد ادویه گرام ماسالا، نمك و زعفران را اضافه و مخلوط كنید.
اینك نیمی از كره باقیمانده را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. بعد یكسوم از برنج را در آن بریزید. سپس قدری از مواد روی برنج بگذارید و دوباره روی آن را با برنج بپوشانید. به همین ترتیب، لایههای مخلوط گوشت و برنج را تكرار كنید و باقیمانده كره را رویش بریزید و آن را به مدت 30 تا 40 دقیقه دم كنید.