آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
فیله مرغ، نمک، فلفل، ادویه و زعفران را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه روی آن را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال نگهداری کنید.
حالا کره و مرغ مزهدار کرده را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا طلایی رنگ شود.
سپس صبر کنید تا خنک شود. اینک نخودفرنگی، جعفری و پنیر را بیفزائید و مخلوط نمائید.
حالا هر بار قدری از مایه فراهم کرده را روی خمیر قرار دهید و لبههای خمیر را بهم بچسبانید، رویشان تخممرغ بمالید و 15 دقیقه در دمای آشپزخانه قرار دهید.
اکنون پیراشکیها را در روغنداغ سرخ کنید.