تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
بادمجانها را كبابی كنید، پوستشان را بگیرید و ریز خرد كنید. آنگاه بادمجان، نمك، فلفل، زردچوبه، پیازداغ، سیر و تخممرغها را در ظرف مناسبی بریزید و خوب هم بزنید.
سپس در تابه مناسبی قدری روغن بریزید و روی اجاق داغ كنید. حالا مایه فراهم كرده را درون تابه بریزید، درش را بگذارید و با حرارت ملایم كوكو را بپزید.
همینكه یك طرف كوكو طلائی رنگ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگرش نیز برشته و طلائی رنگ شود. اینك كوكو را در ظرف مناسبی قرار دهید و با گوجهفرنگی و خیارشور بیارائید.
یادآوری: برای كبابی كردن بادمجان، آن را بشوئید و با چاقو چند سوراخ در آن ایجاد كنید و روی شعلهی اجاق قرار دهید. در این میان گاهی بادمجان را زیر و رو كنید تا اطرافش كبابی شود و پوستش كاملاَ بسوزد و سیاه شود.
سپس آن را در سینی قرار دهید و بگذارید خنك شود. حالا پوست و قسمتهای سیاه بادمجان را بگیرید.