Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 20 آذر 1403 - 23:30

كوكوی بادمجان كبابی

كوكوی بادمجان كبابی

shooroshirin1

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

بادمجان 1 كیلوگرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پیازداغ 4 قاشق سوپخوری

 

سیر له‌كرده 2 حبه

 

تخم‌مرغ 4 عدد

 

روغن مخصوص سرخ‌كردنی به میزان لازم

 

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

بادمجان‌ها را كبابی كنید، پوستشان را بگیرید و ریز خرد كنید. آن‌گاه بادمجان، نمك، فلفل، زردچوبه، پیازداغ، سیر و تخم‌مرغ‌ها را در ظرف مناسبی بریزید و خوب هم بزنید.

 سپس در تابه‌ مناسبی قدری روغن بریزید و روی اجاق داغ كنید. حالا مایه‌ فراهم كرده را درون تابه بریزید، درش را بگذارید و با حرارت ملایم كوكو را بپزید.

همینكه یك طرف كوكو طلائی رنگ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگرش نیز برشته و طلائی رنگ شود. اینك كوكو را در ظرف مناسبی قرار دهید و با گوجه‌فرنگی و خیارشور بیارائید.

یادآوری: برای كبابی كردن بادمجان‌، آن را بشوئید و با چاقو چند سوراخ در آن ایجاد كنید و روی شعله‌ی اجاق قرار دهید. در این میان گاهی بادمجان را زیر و رو كنید تا اطرافش كبابی شود و پوستش كاملاَ بسوزد و سیاه شود.

سپس آن را در سینی قرار دهید و بگذارید خنك شود. حالا پوست و قسمت‌های سیاه بادمجان‌ را بگیرید.

 

برچسب ها: آشپزی با بادمجانکوکوکوکوی بادمجانبادمجان کبابیروش تهیه کوکوآموزش کوکوی بادمجان تعداد بازديد: 2070 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است