آشپزباشی- مرضیه فولادی
ابتدا لپه را در آب بخیسانید و كنار بگذارید. بعد قابلمه مناسبی روی حرارت قرار دهید؛ 50 گرم از روغن یا كره را در داخل قابلمه بریزید و پیاز را تفت دهید تا كمی طلائی رنگ شود.
حالا گوشت را بیفزائید و تفت دهید. در این هنگام نمك، فلفل، زردچوبه، ساقه دارچین، آب گوجهفرنگی و آب را بیفزائید و روی حرارت بگذارید تا گوشت نیمپز شود.
لیموعمانی و لپه را نیز اضافه كنید. در این مرحله ساقه دارچین را بیرون بیاورید. حالا كرفس را در روغن تفت دهید و به خورش بیفزائید. پس از پانزده دقیقه آبغوره یا آب نارنج را هم به میزانی كه ترشی خورش مناسب باشد، در خورش بریزید.
زمانی كه خورش جا افتاد، زعفران حلكرده و پودر لیموعمانی را به آن بیفزائید. اینك خورش آماده را در ظرف مناسبی بكشید و با پلوی زعفرانی میل نمائید.