تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
پوست و روده میگو را بگیرید ولی دمش را نگه دارید و جدا نكنید. آبلیمو، نمك، آب و شوید را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق جوشانید. آنگاه حرارت را كم كنید، میگو را بیفزائید و در حدود 8 دقیقه بپزید.
سپس آن را در آبكش بریزید. حال فیله ماهی را خرد كنید و هنگام پذیرائی، میگو، فیلهی ماهی، ماهی تن، گوجهفرنگی و كاهو را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
اكنون سالاد را در ظرف مناسبی بریزید و با سس آووكادو میل كنید.
روش تهیه سس آووكادو: همه مواد را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا سس صاف و یكدستی حاصل شود.