آشپزباشی- ایران کوهستانی
ابتدا برنج را بخیسانید. آنگاه مطابق با دستورالعملهای گذشته، آبكش كنید و صبر كنید تا كاملاً آب آن كشیده شود.
فیلههای مرغ را با نمك و قدری آب، روی اجاق بگذارید و به مدت 10 دقیقه بپزید. سپس آن را خنك كنید و نازك برش بزنید.
اینك در كاسهی مناسبی، سس مایونز، خامه، ادویهی كاری، مرغ، ریحان، شلیل و سه چهارم از بادام هندی را مخلوط كنید.
اكنون برنج را در ظرف مخصوص بریزید، مواد فراهم كرده را رویش بدهید. باقیماندهی بادام را هم روی سالاد بریزید.
حال سالاد را در یخچال بگذارید تا خنك شود و بعد آن را میل كنید.