Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:14

قایق کوفته قل قلی

قایق کوفته قل قلی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2-4 نفر

بادمجان متوسط  3 عدد

روغن مایع  3 قاشق سوپخوری

گوشت چرخکرده 200 گرم

پیاز رنده کرده  2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل  به میزان لازم

پیاز ریز خرد کرده 1 عدد متوسط

گوجه‌فرنگی خرد کرده  1 عدد درشت

رب  1 قاشق سوپخوری

جعفری 50 گرم

آشپزباشی - سرمه جلیلی

بادمجان‌ها را شسته و یک شکاف عمودی در آن ایجاد کرده و در روغن سرخ کنید.

آن‌گاه گوشت چرخکرده، پیاز، نمک و فلفل را مخلوط کرده، ورز دهید و به صورت کوفته‌های کوچک در بیاورید و در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

حالا داخل تابه کمی روغن بریزید و پیاز را اندکی تفت دهید، بعد گوجه‌فرنگی، رب و جعفری را اضافه کنید و کمی آب بریزید و اجازه بدهید که پخته و غلیظ شود.

سپس بادمجان‌ها را داخل سس قرار داده و درون بادمجان‌ها را با کوفته پر کرده و بگذارید کمی با سس بپزد.

برچسب ها: آشپزباشیسرمه جلیلیکوفته قل قلیقایق کوفته قل قلیکوفته قل قلی در بادمجانطرز تهیه قایق کوفته قل قلی تعداد بازديد: 994 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است