آشپزباشی - سرمه جلیلی
بادمجانها را شسته و یک شکاف عمودی در آن ایجاد کرده و در روغن سرخ کنید.
آنگاه گوشت چرخکرده، پیاز، نمک و فلفل را مخلوط کرده، ورز دهید و به صورت کوفتههای کوچک در بیاورید و در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
حالا داخل تابه کمی روغن بریزید و پیاز را اندکی تفت دهید، بعد گوجهفرنگی، رب و جعفری را اضافه کنید و کمی آب بریزید و اجازه بدهید که پخته و غلیظ شود.
سپس بادمجانها را داخل سس قرار داده و درون بادمجانها را با کوفته پر کرده و بگذارید کمی با سس بپزد.