تحریریه ماهنامه آشپزباشی – منیژه غفوری
پودر آویشن یكدوم قاشق چایخوریآرد و بیكینگپودر را مخلوط و الك كنید. آنگاه كره، تخممرغها و پوره گوجهفرنگی را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط سازید. سپس آرد را بیفزائید و هم بزنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
حالا خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه، در یخچال نگه دارید. اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیمسانتیمتر باز كنید و با برشگری به قطر 7 سانتیمتر قالب بزنید.
سپس هر بار یك قاشق سوپخوری از مواد میانی، روی خمیر بگذارید و خمیر با به شكل نیمدایره تا كنید. لبههای خمیر را با چنگال بفشارید تا خوب بهم بچسبند. حالا پیراشكیها در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 12-15 دقیقه بپزید.
آنگاه پیراشكی را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.