Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:02

پیراشكی گوجه‌فرنگی

پیراشكی گوجه‌فرنگی

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد  450 گرم

 

بیكینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

 

كره‌ آبكرده 135 گرم

 

تخم‌مرغ همزده 2 عدد

 

پوره‌ گوجه‌فرنگی 100 گرم

 

آرد  450 گرم

 

مواد لازم میانی

 

روغن سرخ كردنی 1 قاشق سوپخوری

 

پیاز خرد كرده 1 عدد ریز

 

قارچ خرد كرده 200 گرم

 

فیله‌ گوجه‌فرنگی خرد كرده 2 عدد

 

كلم سفید رشته‌ای خرد كرده  100 گرم

 

جعفری خرد كرده 5 قاشق سوپخوری

 

سس گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – منیژه غفوری

 

پودر آویشن یك‌دوم قاشق چایخوریآرد و بیكینگ‌پودر را مخلوط و الك كنید. آن‌گاه كره، تخم‌مرغ‌ها و پوره‌ گوجه‌فرنگی را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط سازید. سپس آرد را بیفزائید و هم بزنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

حالا خمیر را در كیسه‌ نایلونی بگذارید و 30 دقیقه، در یخچال نگه دارید. اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم‌سانتیمتر باز كنید و با برشگری به قطر 7 سانتیمتر قالب بزنید.

سپس هر بار یك قاشق سوپخوری از مواد میانی، روی خمیر بگذارید و خمیر با به شكل نیم‌دایره تا كنید. لبه‌های خمیر را با چنگال بفشارید تا خوب بهم بچسبند. حالا پیراشكی‌ها در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد به مدت 12-15 دقیقه بپزید.

آن‌گاه پیراشكی را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: پیراشکیآشپزی با گوجهانواع پیراشکیپیراشكی گوجه‌فرنگیروش تهیه پیراشکیطرز تهیه پیراشکی تعداد بازديد: 1359 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است