گروه آشپزی
مایهخمیر، شكر و شیر ولرم را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. رویش را بپوشانید و به مدت 7 دقیقه در جای گرم قرار دهید تا مایهخمیر فعال شود.
سپس آرد، كره و نمك را در كاسه بزرگی بریزید و مایهخمیر ورآمده را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یكدست شود و آن را در كاسه چربكرده بگذارید.
رویش را بپوشانید و 45 دقیقه در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. اكنون نیمی از خمیر را در قالب چربكرده پای به قطر 25 سانتیمتر پهن كنید و مواد میانی را در آن بریزید.
پنیر را بیفزائید و با باقیمانده خمیر روی مواد را بپوشانید. دو لبه خمیر را خوب بفشارید تا هنگام پختن باز نشود! اینك روی خمیر از مخلوط زرده تخممرغ و شیر بمالید و كنجد بپاشید.
آنگاه پای را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید و با سس میل كنید.
روش تهیه مواد میانی: تابه مناسبی را روی حرارت بگذارید و روغن را در آن بریزید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا سبك شود آنگاه سوسیس، كالباس، فلفل دلمهای و قارچ را بیفزائید و تفت دهید.
سپس آویشن و جوز هندی را نیز اضافه كنید و تابه را از روی حرارت بردارید.
روش تهیه سس: رب گوجهفرنگی را در روغن تفت دهید و سركه، نمك و شكر را به آن بیفزائید و پس از جوشیدن از روی حرارت بردارید.