Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:06

كتلت میگو

كتلت میگو

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

میگوی چرخ‌كرده 500 گرم

 

سیب‌زمینی پخته و رنده‌كرده 250 گرم

 

پیاز رنده‌كرده 1 عدد

 

سیر 2 تا 3 حبه

 

جعفری و گشنیز از هر كدام 50 گرم (100 گرم)

 

ادویه كاری 1 تا 2 قاشق غذاخوری

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

تخم‌مرغ 1 تا 2 عدد

 

روغن مایع برای سرخ كردن به مقدار لازم

آشپزباشی

 

میگو، سیب‌زمینی، پیاز و سیر را در كاسه‌ای بریزید و مخلوط كنید. آنگاه سبزی‌های خردكرده، ادویه، زردچوبه، نمك و فلفل را به آن بیفزائید.

حالا یك عدد تخم مرغ در مخلوط مورد نظر بشكنید و ورز دهید تا مایه چسبندگی لازم را داشته باشد. چنانچه مایه خشك بود، تخم مرغ دوم را نیز بیفزائید.

اكنون در تابه روغن بریزید و روی اجاق داغ كنید و هر بار قدری از مایه بردارید و در دست به شكل بیضی درآورید و در روغن سرخ كنید.

اینك كتلت را در دیس مناسبی بچینید و به دلخواه تزئین كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع کتلتآموزش کتلتروش پخت میگوآشپزی دریاییغذای دریائیآشپزباشیكتلت میگو تعداد بازديد: 1219 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است