آشپزباشی
به میزان لازم آب در قابلمهای بریزید و روی اجاق بجوشانید. آنگاه پاستا را داخل آب جوش بپزید. سپس آن را در صافی بریزید و گرم نگه دارید. حالا در تابه بزرگی، 30 گرم از كره را آب كنید. بعد كدوها را بیفزائید و با حرارت ملایم، به مدت 5 تا 10 دقیقه یا تا زمانی كه نرم و لطیف شوند، تفت دهید.
اینك پیازچه، جوز هندی، پنیر پارمسان، فلفل سیاه، پاستا و باقیمانده كره را به كدوها اضافه نمائید. حالا همه مواد را خوب با هم مخلوط كنید و پاستا را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید.
یادآوری: پِنه در زبان ایتالیائی، به پاستائی گفته میشود كه لولهای شكل، بزرگ و شیاردار است.