تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران کوهستانی
روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. آنگاه پیاز، سیر و كرفس را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز و كرفس نرم شوند. حالا گوشت را افزوده و تفت دهید.
سپس پودر فلفل قرمز و ارگانو را بیفزائید و 2 دقیقه دیگر مواد را تفت دهید. حالا پوره گوجهفرنگی، آب و ربگوجهفرنگی را افزوده و خوراك را بپزید.
اكنون شكر، سركه، لوبیا، نمك و فلفل را درون خوراك بریزید و آن را 5 دقیقه دیگر، بپزید. اینك چلو را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و خوراك فراهم كرده را رویش بریزید.