آشپزباشی
فلفلها را از وسط نصف كنید، دانههای آنها را درآورید، و گوشتههایشان را به صورت نوارهای باریك برش بزنید. بعد در كاسهای بریزید، آب لیموترش را به آن بیفزائید و چند دقیقه كنار بگذارید. سپس برشی از روی نان بردارید، درون آن را كمی خالی كنید و كنسرو لوبیا را درون نان بریزید.
حالا گوشت را به شكل نوارهای باریك ببرید و روی لوبیا بگذارید. آنگاه قدری گوجهفرنگی روی گوشت بریزید و با فلفل و پنیر رویش را بپوشانید. اكنون نیمه روئی نان را روی مواد بگذارید و در قسمت باز ساندویچ خامه بریزید. حالا این ساندویچ خوشمزه، آماده نوش جان كردن است.