Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 09:10

اسنك مرغ

اسنك مرغ

shooroshirin7

0 1

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

فیله مرغ  200 گرم

 

نان تست  8 برش

 

كره 30 گرم

 

گوجه فرنگی حلقه كرده  1 عدد

 

خیارشور حلقه كرده 3-4 عدد

 

كیپر خرد كرده  3 قاشق سوپخوری

 

پنیر ورقه‌ای 4 ورق

 

سس گوجه فرنگی به میزان لازم

آشپزباشی- فاطمه درویش

فیله‌های مرغ را بین دو نایلون قرار دهید و با بیفتك كوب بكوبید تا صاف و نازك شود.

 آن‌گاه فیله‌ها را برشته كنید و كنار بگذارید. حالا روی نان‌های تست قدری كره بمالید و به ترتیب فیله مرغ، گوجه‌فرنگی، خیارشور، كیپر و پنیر ورقه‌ای را روی نانها بگذارید.

 اكنون یك برش نان دیگر، روی مواد قرار دهید و ساندویچ‌های فراهم كرده را در دستگاه ساندویچ‌ساز بگذارید تا نان برشته شود.

اینك ساندویچ‌ها را در دیس مناسبی بچینید، قدری سس رویشان بریزید و میل كنید.

 

برچسب ها: آشپزي مللانواع غذاآموزش آشپزياسنك مرغانواع اسنكآموزش انواع غذااسنك تعداد بازديد: 2660 تعداد نظرات: 0

نظرتون در مورد اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است