Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:32

تاکیتو مرغ با سس سالسا

تاکیتو مرغ با سس سالسا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 – 6 نفر 

سینه مرغ 400 گرم

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

پیاز خرد کرده 1 عدد متوسط

سس سالسای تند یک‌سوم پیمانه

تورتیلا یا نان لواش به میزان لازم

فلفل دلمه‌ای خرد کرده 1 عدد متوسط

پنیر موزارلای رنده کرده دالیا 1 پیمانه

گشنیز تازه خرد کرده 100 گرم

آبلیمو ترش از 1 عدد

روغن زیتون به میزان لازم 

مواد لازم سس سالسا

فیله‌ گوجه خرد کرده 3 عدد بزرگ

فلفل دلمه سبز ریز خرد کرده 1 عدد کوچک

سیر  له کرده 3 حبه

پیازچه خرد کرده 8 عدد

گشنیز خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

فلفل هالوپینو خرد کرده قاشق سوپخوری

آبلیمو تازه 2-3 قاشق سوپخوری

نمک یک‌دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی - کیان رنجبر

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.

آن‌گاه سینه مرغ، نمک، فلفل سیاه، پیاز و به میزان لازم آب را در قابلمه مناسبی بریزید و مرغ را بپزید.

سپس مرغ را ریش ریش کرده، با سس سالسای تند مخلوط کنید.

حالا نان تورتیلا روی میز کار قرار دهید.

اینک از مخلوط مرغ و سالسا بصورت یک ردیف در وسط تورتیلا بریزید، چند برش از فلفل دلمه‌ای رویش قرار دهید.

حالا پنیر، گشنیز و چند قطره آبلیمو را روی آن بریزید.

سپس سینی فر را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید و آن را با قدری روغن چرب کنید.

اکنون تاکیتو را بصورت محکم لوله کرده و در سینی فر کنار هم بچینید.

حالا روی تاکیتوها را به روغن آغشته کنید.

سپس سینی را در فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه بپزید تا برشته شود.

اینک به همراه سس سالسا و لیمو سرو کنید. 

روش تهیه سس سالسا

فیله گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای، سیر، پیازچه، گشنیز، فلفل هالوپینو، آبلیمو و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

برچسب ها: آشپزیآموزش آشپزیسس سالساآشپزباشیشور و شیرینتاکیتو مرغ با سس سالساروش تهیه تاکیتو مرغطرز تهیه تاکیتو مرغدستور تهیه تاکیتو مرغتاکیتو مرغآموزش سس سالسا تعداد بازديد: 1235 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است