آشپزباشی - کیان رنجبر
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.
آنگاه سینه مرغ، نمک، فلفل سیاه، پیاز و به میزان لازم آب را در قابلمه مناسبی بریزید و مرغ را بپزید.
سپس مرغ را ریش ریش کرده، با سس سالسای تند مخلوط کنید.
حالا نان تورتیلا روی میز کار قرار دهید.
اینک از مخلوط مرغ و سالسا بصورت یک ردیف در وسط تورتیلا بریزید، چند برش از فلفل دلمهای رویش قرار دهید.
حالا پنیر، گشنیز و چند قطره آبلیمو را روی آن بریزید.
سپس سینی فر را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید و آن را با قدری روغن چرب کنید.
اکنون تاکیتو را بصورت محکم لوله کرده و در سینی فر کنار هم بچینید.
حالا روی تاکیتوها را به روغن آغشته کنید.
سپس سینی را در فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه بپزید تا برشته شود.
اینک به همراه سس سالسا و لیمو سرو کنید.
روش تهیه سس سالسا
فیله گوجه فرنگی، فلفل دلمهای، سیر، پیازچه، گشنیز، فلفل هالوپینو، آبلیمو و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.