آشپزباشی- سرور چاووشی
ماهی را در ظرف نسوزی بچینید. شیر، سس سویا و رب گوجهفرنگی را در كاسهی مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید.
آنگاه قارچ، گوجهفرنگی، فلفل سبز، نمك و نعنا را بیفزائید و مخلوط كنید و روی ماهی بریزید. برگ بو را روی ماهی بگذارید و كره را بیفزائید.
سپس ماهی را در فر گرم شده با دمای 200 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 25-30 دقیقه بپزید.
حالا ماهی را از فر درآورید و پنیر را رویش بریزید و دوباره در فر قرار دهید تا پنیر طلائی رنگ شود.