تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه چیلی، تخم گشنیز و پیازچه را بیفزائید و تفت دهید. حالا تابه را از روی حرارت بردارید و مواد را درون كاسه بزرگی بریزید.
سپس گشنیز، میگو، ذرت و خامه را بیفزائید و مخلوط كنید. اینک تخممرغ، یك پیمانه از خردهنان، نمك و فلفل را بیفزائید و مخلوط نمائید. اکنون روی ظرف را بپوشانید و آن را یك و نیم تا دو ساعت، در یخچال نگه دارید.
اینک هربار یك چهارم پیمانه از مایه فراهم كرده را بردارید و به شكل كتلت درآورید. سپس كتلتها را در باقیمانده خردهنان بغلتانید و در سینی بچینید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
حالا دو طرف كتلتها را در روغن داغ سرخ كنید و روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود. اکنون كتلتها را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید و با سس لیموئی میل كنید.
روش تهیه سس مایونز لیموئی: زرده تخممرغها و سیر را در ظرف مناسبی بریزید و روغن مایع را قطرهقطره به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید.
حالا روغن زیتون را كمكم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید. اكنون آبلیمو، چیلی، نمك و فلفل را بیفزائید و مخلوط كنید. سس را تا هنگام مصرف در یخچال نگه دارید.