Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:30

لقمه‌های پنیری

لقمه‌های پنیری

shooroshirin7

0 1

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

پنیر فتا 150 گرم

 

پنیر گودای رنده كرده  100 گرم

 

جعفری خرد كرده 2  قاشق سوپخوری

 

مغزگردوی برشته و خرد كرده  60 گرم

 

سبزی معطر*  3 قاشق سوپخوری

 

پاپریكا  2 قاشق سوپخوری

 

خیار ورقه‌ای خرد كرده 1 عدد

 

گوجه فرنگی حلقه كرده 1 عدد

 

*جعفری، شوید، پیازچه، ریحان

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

پنیر فتا، گودا و جعفری را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود.

آن‌گاه هر بار به اندازه یك گردو، از این مایه بردارید، به شكل توپ درآورید و كنار بگذارید.

 سپس در ظرفهای جداگانه، گردو، سبزی معطر و پاپریكا بریزید و توپ‌های پنیری را در این مواد بغلتانید.

 حال روی هر ورقه نان، یك برش خیار، یك برش گوجه فرنگی و یك توپ پنیری بگذارید و میل كنید.

 

برچسب ها: آشپزي ملللقمه‌های پنیریانواع غذاآشپزيآموزش آشپزيآموزش غذا با پنيرلقمه پنير و گردو تعداد بازديد: 1309 تعداد نظرات: 0

نظرتون در مورد اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است