آشپزباشی
مرغ و نان را در ظرف مناسبی بریزید و هم بزنید. بعد پیازچه تخم گشنیز، گشنیز تازه، سس فلفل و آبلیمو را بیفزائید و همه مواد را خوب با هم مخلوط كنید. حالا، دستتان را خیس كنید و از این مایه، گلولههائی به اندازه گردو درست كنید. فر(تاون) را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم نمائید.
حالا، روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید و كوفتهها را در آن سرخ نمائید. اینك، آنها را در سینی بچینید و به مدت 5 دقیقه در فر بپزید. اكنون كوفتههای مرغ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.